Cookie- og persondatapolitik

Generelt

Med persondatapolitikken er vores formål at forklare, hvordan vi håndterer, indsamler, beskytter og anvender personoplysninger.

Vi opfylder alle ønsker om hemmeligholdelse af personlige oplysninger, og vi er opmærksomme på behovet for hensigtsmæssig beskyttelse og forsvarlig behandling af alle personlige oplysninger, som vi modtager efter gældende lovgivning.

Dine personlige oplysninger behandles og gemmes kun, såfremt du frivilligt har oplyst dem, for eksempel ved:

Vi gemmer alene dine personoplysninger, så længe det er nødvendigt for at kunne levere de services, tjenester og ydelser, som du har bedt om, så længe det er nødvendigt for et berettiget formål, eller i så lang tid, som det er påkrævet i henhold til lovgivningen.

Vi sletter derfor dine personoplysninger løbende, efterhånden som de formål, de behandles til, afsluttes eller ikke længere har nogen relevans.

Dataansvarlig

Rejseforsinkelse.dk er dataansvarlig, og vi sørger for, at vores behandling af dine personoplysninger sker i overensstemmelse med den til hver en tid gældende lovgivning.

Vores kontaktoplysninger er:
Rejseforsinkelse.dk
Skolegade 37, 8000 Aarhus C
+45 70 66 66 00
kontakt@rejseforsinkelse.dk

Dine rettigheder

Du har ret til at få oplyst, hvilke personoplysninger vi behandler om dig. Hvis du ønsker adgang til dine oplysninger, kan du rette henvendelse til os på kontakt@rejseforsinkelse.dk.

Hvis det viser sig, at disse oplysninger er urigtige eller vildledende, har du ret til at anmode os om at korrigere, blokere eller slette disse oplysninger.

Ønsker du at få slettet dine personoplysninger, sletter vi alle oplysninger, som vi ikke efter lovgivning er pålagt at skulle gemme. Derudover kan du til enhver tid gøre indsigelse mod, at oplysninger om dig gøres til genstand for yderligere behandling.

Er behandlingen af personoplysninger baseret på et samtykke fra dig, har du ret til at trække samtykket tilbage, hvilket betyder, at behandling herefter ophører, medmindre vi efter lovgivning er pålagt at skulle behandle personoplysningerne.

Sikkerhed

Rejseforsinkelse.dk har truffet tekniske og organisatoriske sikkerhedsforanstaltninger for at sikre, at dine oplysninger ikke hændeligt eller ulovligt bliver slettet, offentliggjort, fortabt, forringet eller kommer til uvedkommendes kendskab, misbruges eller i øvrigt behandles i strid med lovgivningen. Vores sikkerhedsprocedurer og -processer bliver løbende revideret for at sikre rimelige tekniske og organisatoriske sikkerhedsforanstaltninger.

Klageinstans

Du har mulighed for at klage over vores behandling af dine personoplysninger til Datatilsynet. Se kontaktoplysninger og mere om klageadgang på www.datatilsynet.dk.

Caching

For at vi kan loade din side hurtigere ved gentagne besøg, benytter vi et cache software. Dette cache software sætter en cookie, så den ved, at du har besøgt os før. På denne måde kan vi sikre, at din side bliver hentet hurtigst muligt.

Google Analytics

Vi anvender Google Analytics til indsamling af anonymt data til analyse af besøgendes adfærd på siden. Denne information bliver gemt, så snart du besøger vores hjemmeside. Blandt andet bliver der logget information om hvilke sider, du har besøgt, hvor lang tid du har besøgt dem mm.

Cookie notifikation

For at undgå at vise dig cookie-beskeden i bunden af siden hver gang, du besøger vores hjemmeside, bruger vi en cookie til at sikre os, at du har set beskeden mindst én gang.

Gør krav på din erstatning nu

Op til 4.500 kroner pr. passager