Cookie- og persondatapolitik

Med persondatapolitikken er vores formål at forklare, hvordan vi håndterer, indsamler, beskytter og anvender personoplysninger.

Vi opfylder alle ønsker om hemmeligholdelse af personlige oplysninger, og vi er opmærksomme på behovet for hensigtsmæssig beskyttelse og forsvarlig behandling af alle personlige oplysninger, som vi modtager efter gældende lovgivning.

Dine personlige oplysninger behandles og gemmes kun, såfremt du frivilligt har oplyst dem, for eksempel ved:

Vi gemmer alene dine personoplysninger, så længe det er nødvendigt for at kunne levere de services, tjenester og ydelser, som du har bedt om, så længe det er nødvendigt for et berettiget formål, eller i så lang tid, som det er påkrævet i henhold til lovgivningen.

Vi sletter derfor dine personoplysninger løbende, efterhånden som de formål, de behandles til, afsluttes eller ikke længere har nogen relevans.

Dataansvarlig

Websitet ejes og publiceres af
Rejseforsinkelse.dk
Rescue Money IVS
Møllegade 32, 8000 Aarhus C
Telefon: +45 70 66 66 00
Mail: kontakt@rejseforsinkelse.dk

Introduktion

Når du besøger vores website indsamles der oplysninger om dig, der benyttes til at tilpasse og forbedre vores indhold, som vises på siden.

Hvis du ikke ønsker, at der indsamles oplysninger, bør du slette dine cookies og undlade videre brug af websitet. Nedenfor har vi uddybet, hvilke informationer der indsamles, deres formål og hvilke tredjeparter, der har adgang til dem.

Cookies

Websitet anvender såkaldte cookies, der er en tekstfil, som gemmes på din computer, mobil eller tilsvarende med det formål at genkende den, huske indstillinger, udføre statistik og målrette annoncer. Cookies kan ikke indeholde skadelig kode som for eksempel virus.

Det er muligt at slette eller blokere for cookies. Se vejledning på www.minecookies.org/cookiehandtering. Du kan dog risikere, at websitet ikke fungerer optimalt samt, at der er indhold, du ikke kan få adgang til.

Personoplysninger

Personoplysninger er alle slags informationer, der i et eller andet omfang kan henføres til dig. Når du benytter vores website indsamler og behandler vi en række sådanne informationer. Det sker for eksempel ved almindelig tilgang af indhold, herunder hvis du foretager anmeldelser af betalingskrav via websitet.

Vi indsamler og behandler typisk oplysninger baseret på et unikt ID og tekniske oplysninger om din computer, tablet eller mobiltelefon, dit IP-nummer, geografisk placering, samt hvilke sider du klikker på. I det omfang du selv giver eksplicit samtykke hertil og selv indtaster informationerne behandles desuden personnavn, adresse, telefonnummer, mail, adresse og betalingsoplysninger. Det vil typisk være i forbindelse med anmeldelse af betalingskrav.

Sikkerhed

Vi har truffet tekniske og organisatoriske foranstaltninger mod, at dine oplysninger hændeligt eller ulovligt bliver slettet, offentliggjort, fortabt, forringet eller kommer til uvedkommendes kendskab, misbruges eller i øvrigt behandles i strid med lovgivningen.

Vores sikkerhedsprocedurer og -processer bliver løbende revideret for at bedst mulige tekniske og organisatoriske sikkerhedsforanstaltninger.

Formål

Oplysningerne bruges til at identificere dig som bruger samt at kunne levere de services, du har efterspurgt, som for eksempel at fremsende mails til dig. Herudover anvender vi oplysningerne til at optimere vores services og indhold.

Er behandlingen af personoplysninger baseret på et samtykke fra dig, har du ret til at trække samtykket tilbage, hvilket betyder, at behandling herefter ophører, medmindre vi efter lovgivning er pålagt at skulle behandle personoplysningerne.

For at vi kan loade din side hurtigere ved gentagne besøg, benytter vi et cache software. Dette cache software sætter en cookie, så den ved, at du har besøgt os før. På denne måde kan vi sikre, at din side bliver hentet hurtigst muligt.

Vi anvender Google Analytics til indsamling af anonymt data til analyse af besøgendes adfærd på siden. Denne information bliver gemt, så snart du besøger vores hjemmeside. Blandt andet bliver der logget information om hvilke sider, du har besøgt, hvor lang tid du har besøgt dem m.v.

For at undgå at vise dig cookie-beskeden i bunden af siden hver gang, du besøger vores hjemmeside, bruger vi en cookie til at sikre os, at du har set beskeden mindst én gang.

Periode for opbevaring

Oplysningerne opbevares i det tidsrum, der er tilladt i henhold til lovgivningen, og vi sletter dem, når de ikke længere er nødvendige. Perioden afhænger af karakteren af oplysningen og baggrunden for opbevaring. Det er derfor ikke muligt at angive en generel tidsramme for, hvornår informationer slettes.

Ønsker du at få slettet dine personoplysninger, sletter vi alle oplysninger, som vi ikke efter lovgivning er pålagt at skulle gemme. Derudover kan du til enhver tid gøre indsigelse mod, at oplysninger om dig gøres til genstand for yderligere behandling.

Videregivelse af oplysninger

Vi benytter en række tredjeparter til opbevaring og behandling af data. Disse behandler udelukkende oplysninger på vores vegne og må ikke anvende dem til egne formål.

Videregivelse af personoplysninger som navn, adresse, mail m.v. vil kun ske, hvis du giver samtykke til det. Vi anvender kun databehandlere i EU eller i lande, der kan give dine oplysninger en tilstrækkelig beskyttelse.

Indsigt og klager

Du har ret til at få oplyst, hvilke personoplysninger, vi behandler om dig. Du kan desuden til enhver tid gøre indsigelse mod, at oplysninger anvendes. Du kan også tilbagekalde dit samtykke til, at der bliver behandlet oplysninger om dig. Hvis de oplysninger, der behandles om dig, er forkerte har du ret til at de bliver rettet eller slettet.

Henvendelse herom kan ske til til os på mail kontakt@rejseforsinkelse.dk. Hvis du vil klage over vores behandling af dine personoplysninger, har du også mulighed for at tage kontakt direkte til Datatilsynet.

Gør krav på din erstatning nu

Op til 4.500 kroner pr. passager