Om os - forbrugernes inkassobureau

Rejseforsinkelse.dk er et jysk selskab med hovedsæde i Aarhus, Smilets By, og det er med stolthed, at vi kan love, at vi er forbrugernes statsautoriserede inkassobureau overfor de store, internationale luftfartsselskaber.

Desværre er det hovedreglen, at luftfartsselskaber ofte ikke vil udbetale de retmæssige erstatninger op til 4.500 kroner til hver af deres flypassager, der er ramt af flyforsinkelse, flyaflysning eller som er blevet nægtet boarding.

Luftfartsselskaberne gør konsekvent alt hvad de kan for at vanskeliggøre udbetalingen af erstatningen.

I de situationer står den enkelte forbruger overfor en ofte umulig opgave i at få sine penge – og netop derfor har hjemmesiden Rejseforsinkelse.dk hjulpet flere tusind danske forbrugere.

Vi er nemlig autoriseret af den danske stat til at inddrive erstatningerne fra luftfartsselskaberne. Og vi gør det med glæde og med den allerstørste professionalisme.

Hvis du har krav på erstatning på grund af en flyforsinkelse, flyaflysning eller nægtet boarding, så går vi om nødvendigt hele vejen til Højesteret for, at du får dine penge.

Du kan uden risiko benytte os til at inddrive din berettigede erstatning. Vi tager kun et salær, når luftfartsselskabet har indvilliget i at udbetale dine penge til dig. Det hedder populært “no cure, no pay” og er din garanti for, at vi gør alt indenfor lovens ramme for, at du får din erstatning.

Ved at benytte vores inkassobureau overfor luftfartsselskaberne er du samtidig sikret Danmarks laveste salær, og hvis du mod vores forventning kan finde en billigere pris, så har vi selvfølgelig en prisgaranti, der som ordet siger, garanterer dig, at vi matcher alle priser. Det er din tryghed for, at du beholder flest mulige penge af din retmæssige erstatning fra luftfartsselskabet.

På grund af vores statslige autorisation som inkassobureau kan vi uden problemer fører din klagesag både hos fogedret, byret eller klagenævn. Vores juridiske inkassatorer har møderet alle tre steder – og vi betaler alle retsgebyrer, så du er sikret Danmarks højeste udbetaling.

Der er ingen skjulte salærer eller gebyrer hos os. Vi arbejde med fuldstændig gennemsigtighed i vores priser og vilkår. Derfor har vi en gennemsnitlig tilfredshed på 9,4 ud af 10 på Trustpilot. Det giver os fem stjerner i Trustscore. Det er din tryghed for god kundeservice og hurtig sagsbehandling.

Gør ligesom tusindvis af danske flypassager og benyt det jyske inkassobureau Rejseforsinkelse.dk med hovedsæde i Aarhus, Smilets By, til inddrivelse af din retmæssige erstatning fra luftfartsselskaberne.

På vores hjemmeside Rejseforsinkelse.dk tager det kun fem minutter at oprette din klagesag i vores online sagsbehandlingssystem. Det er nemt og hurtigt at oprette klagesagen online og vi stiller selvfølgelig en gratis telefonisk hotline til rådighed, hvis du har spørgsmål til os. Vi gør alt for at gøre det let for dig at få udbetalt din erstatning fra luftfartsselskabet.

Derfor kalder vi med stolthed Rejseforsinkelse.dk for de danske forbrugeres statsautoriserede inkassobureau!

Gør krav på din erstatning nu

Op til 4.500 kroner pr. passager