Om os - forbrugernes inkassobureau

Rejseforsinkelse.dk er autoriseret af Rigspolitiet til at drive inkassovirksomhed og alle vores medarbejdere er godkendt af Rigspolitiet til at arbejde som inkassatorer i forbindelse med vores inddrivelsesforretning.

Rejseforsinkelse.dk har hovedsæde i Aarhus, Smilets By, og det er med stolthed, at vi kan love, at vi er forbrugernes inkassobureau overfor de store, internationale luftfartsselskaber.

Vi har specialiseret vores inkassobureau i at inddrive forbrugernes erstatninger fra luftfartsselskaber, som de har krav på efter lovgivningen. Desværre er det hovedreglen, at luftfartsselskaber alt for hyppigt ikke vil udbetale de retmæssige erstatninger op til 4.500 kroner til hver af deres flypassager, der er blevet ramt af flyforsinkelse, flyaflysning eller som er blevet nægtet boarding.

Luftfartsselskaberne gør konsekvent alt hvad de kan for at vanskeliggøre udbetalingen af erstatningen.

I de situationer står den enkelte forbruger overfor en ofte umulig opgave i at få sine penge hentet hjem fra luftfartsselskabet – og netop derfor har inkassobureauet Rejseforsinkelse.dk hjulpet flere tusind danske forbrugere.

Vi er som sagt autoriseret af Rigspolitiet til at drive inkassovirksomhed og dermed effektivt inddrive forbrugernes erstatninger fra luftfartsselskaberne. Og vi gør det med glæde og med den allerstørste professionalisme.

Hvis du har krav på erstatning på grund af en flyforsinkelse, flyaflysning eller nægtet boarding, så arbejder vi målrettet med at inddrive dine penge via både fogedret og byret. Vores autoriserede inkassatorer har møderet både i fogedretten og byretten – og vi betaler alle retsgebyrer, så du er sikret Danmarks højeste udbetaling af din erstatning.

Du kan uden økonomisk risiko benytte os til at inddrive din berettigede erstatning. Vi tager kun et salær, hvis vi har succes med inddrivelsen af din retmæssige erstatning. Det hedder populært “no cure, no pay” og er samtidig din garanti for, at vi gør alt indenfor lovens ramme for, at du får din erstatning.

Din succes er vores succes.

Ved at benytte vores inkassobureau overfor luftfartsselskaberne er du samtidig sikret Danmarks laveste salær. Det garanterer vi!

Hvis du mod vores forventning kan finde et lavere salær end vores, så har vi en prisgaranti, der som ordet siger, garanterer dig, at vi matcher alle priser. Det er din tryghed for, at du beholder flest mulige penge af din retmæssige erstatning fra luftfartsselskabet.

Der er ingen skjulte salærer eller gebyrer hos os.

Vi arbejde med fuldstændig gennemsigtighed i vores samhandelsvilkår. Sammen med vores effektive inddrivelsesproces er det sikkert årsagen til vores høje kundetilfredshed på 4,8 ud af 5 på Trustpilot. Det giver os fem stjerner i Trustscore. Det er din tryghed for god kundeservice og hurtig sagsbehandling.

Gør ligesom tusindvis af danske flypassager og benyt det jyske inkassobureau Rejseforsinkelse.dk med hovedsæde i Aarhus, Smilets By, til inddrivelse af din retmæssige erstatning fra luftfartsselskaberne.

På vores hjemmeside Rejseforsinkelse.dk tager det kun fem minutter at oprette den flyrejse, som du skal have erstatning for i vores online inddrivelsessystem. Det er nemt og hurtigt at oprette din flyrejse online og vi stiller selvfølgelig en gratis telefonisk hotline til rådighed, hvis du har spørgsmål til os. Vi gør alt for at gøre det let for dig at få udbetalt din erstatning fra luftfartsselskabet.

Derfor kalder vi med stolthed Rejseforsinkelse.dk for de danske forbrugeres inkassobureau!

Gør krav på din erstatning nu

Op til 4.500 kroner pr. passager